Images

PURESECURE - Desinfecterende gel - Hand Sanitizer Gel 70% Alcohol
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 PURESECURE PURESECURE

Hand Sanitizer Gel 70% Alcohol

Desinfecterende gel
2,99 €

Details

Desinfecterende gel om handen te reinigen en te desinfecteren, waar u ook bent. Nomadisch en praktisch.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Draagbaar waar je ook gaat, de handreinigingsgel Puresecure in de 50-ml grootte reinigt en desinfecteert de handen en doodt bijna 99,9% van de bacteriën.
Niet blijven hangen, droog in 30 seconden. Siliconenvrij, getest onder dermatologische contrôle. Standaard EN14476: Gel doodt virussen.
Om handen te desinfecteren zonder zeep en water. Breng de gel aan op de palm van uw hand en versterk uw handen ( 30 seconden ) totdat de gel droogt. Er hoeft niet gespoeld of afgeveegd te worden.
Structuur:
Vloeibaar
Volume:
50 ml
Geslacht:
Uniseks
Was je handen zonder water of zeep. Zonder spoelen. Onmiddellijke actie.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Bevat 70 gram Ethanol/100 gram product
    Water
  • Alcohol <70%
  • Glycerine
  • Propyleen Glycol