Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw75a0901a/brands/puresecure_nl.png?sh=50 PURESECURE PURESECURE

Multifunctionele hygiënische haak

Multifunctionele haak
3,99 €

Details

Dankzij deze multifunctionele hygiënische haak blijf je overal veilig(in het openbaar vervoer, in een lift, in de winkels, enz…) En ga gewoon door met je routine.
Meer lezen
Kleur: Zwart

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Ongeveer zo groot als een autosleutel, deze multifunctionele hygiënische haak is ideaal om de deurklinken te grijpen, de sloten te openen, op dedeurbellen, liftknoppen, schakelaars, bankterminal toetsen te drukken, enz... Contactloos, herbruikbaar, functioneel en stevig, deze hygiënische haak is ideaal om contact met onhygiënische oppervlakken te voorkomen. Afmetingen: 76 x 46 x 4mm Gewicht: 25gr.
Zelfs als bacteriën en virussen maar een uurtje overleven op de haak, was het toch regelmatig met water en zeep.
Met deze contactloos-hulpmiddel voorkom je contact met onhygiënische oppervlakken. Herbruikbaar, het is dus een perfecte economisch en ecologisch alternatief."
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Materiaal: 100% originele zinklegeringen (zamak5)
  • Coating: Vrij Nikkel Chroom