Images

CATTIER - Verzorging voor huid en haar - Sheabutter Face, Body & Hair
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb6d6063/brands/cattier_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb6d6063/brands/cattier_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb6d6063/brands/cattier_nl.png?sh=50 CATTIER CATTIER

Sheabutter Face, Body & Hair

Verzorging voor huid en haar
9,99 €

Details

Extreem voedende en beschermende karitéboter. Onmisbaar voor de natuurlijke verzorging van elk huid- en haartype.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De Sheabutter Face, Body & Hair van Cattier is een 100% pure, biologische karitéboter. Deze plantaardige boter is van nature rijk aan de vitamines A, D en E en heeft extreem voedende, beschermende en herstellende eigenschappen. Zo voorkomt ze uitdroging en beschadiging door externe agressies en stimuleert ze de celvernieuwing van huid en haar.
Wrijf een kleine hoeveelheid karitéboter warm tussen je handpalmen. Breng daarna de smeltende textuur aan op je gezicht, lichaam en haar.
Zonder siliconen
Dierproefvrij
Nettogewicht:
100g
Bio
Zonder parabenen
Volume:
100g
Alcoholvrij
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Butyrospermum Parkii Butter