Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6b974eb8/brands/philips_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6b974eb8/brands/philips_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6b974eb8/brands/philips_nl.png?sh=50 PHILIPS PHILIPS

OneBlade Face + Body QP2620-20

Scheerapparaat
49,99 €

Details

Alles-in-één toestel voor het trimmen, scheren en stylen van haar van iedere lengte, op gezicht en lichaam.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Met OneBlade Face + Body van Philips haal je een ware multitasker in huis. Dit apparaat kan haar van elke lengte trimmen, scheren en stylen en beschikt over een mesje voor het gezicht en eentje voor het lichaam.
Het dubbele beschermingssysteem met glijcoating en afgeronde uiteinden maakt scheren nog makkelijker en comfortabel, terwijl het snelle mesje zelfs bij langere haren doeltreffend werkt.
Dankzij de 3 stoppelkammen trim je je baard precies zoals jij het wil. Kies uit 1, 3 of 5 mm. De lichaamskam telt 3 mm en trimt in elke gewenste richting. Voor gevoelige gebieden kan je kiezen voor het opklikbare huidbeschermingssysteem.
Bovendien is de OneBlade waterbestendig en dus makkelijk schoon te maken. Scheer met of zonder schuim, zoals jij wenst.

De oplaadbare Li-ionbatterij levert na 1 uur opladen stroom voor 45 minuten gebruik.
Het mesje dient iedere 4 maanden vervangen te worden.