Images

DEMAK UP - Wattenschijfjes - Sensitive Ovale Wattenschijfjes - 48 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 DEMAK UP DEMAK UP

Sensitive Ovale Wattenschijfjes - 48 stuks

Wattenschijfjes
2,49 €

Details

Demak'Up Sensitive wattenschijfjes zijn geschikt voor de meest gevoelige zones. De schijfjes zijn verrijkt met extracten van katoenolie, bekend om zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
De Sensitive wattenschijfjes van Demak'Up zijn speciaal gecreëerd voor de gevoelige huid. Ze bevatten uiterst zachte vezels en extracten van katoenolie, die bekend staat vanwege zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen. De wattenschijfjes reinigen de meest gevoelige zones op een delicate manier, zoals bijvoorbeeld de fijne huid rond de ogen.
Huidtype:
Alle huidtypes
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare katoenvezels