Images

OENOBIOL - Voedingssupplement - Detox Express Citroen & Gember - 10 sticks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb979c4f6/brands/oenobiol_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb979c4f6/brands/oenobiol_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb979c4f6/brands/oenobiol_nl.png?sh=50 OENOBIOL OENOBIOL

Detox Express Citroen & Gember - 10 sticks

Voedingssupplement
19,90 €

Details

Tiendaagse detoxkuur op basis van natuurlijke plantenextracten om de goede werking van de nieren en de lever te stimuleren.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Breng je lichaam in balans met Detox Express van Oenobiol, een exclusieve formule op basis van natuurlijke plantenextracten, rijk aan actieve ingrediënten. Deze tiendaagse kuur helpt de lever en de nieren om overtollige toxines te verwijderen. Mariadistel ondersteunt de werking van de lever terwijl cichorei de eliminatie van vocht uit de nieren bevordert.
De sticks, op te lossen in een groot glas water, hebben een aangename citroen-gembersmaak. De tiendaagse kuur kan meerdere keren per jaar herhaald worden en is ideaal om je lichaam een boost te geven bij de seizoenswisseling of bij de start van een dieet.
  • Los iedere ochtend een stick op in een glas water en roer goed tot het poeder is opgelost. Laat 1 minuut rusten en drink het glas leeg.
  • Enkel geschikt voor volwassenen. Personen onder medisch toezicht, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moeten hun arts raadplegen alvorens dit voedingssupplement te gebruiken.
  • Overschrijd nooit de aanbevolen dosis.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Droogextract van mariadistel
  • Droogextract van cichorei
  • Vitamine E