Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Ravintsara

Essentiële olie
9,90 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit bladeren van de ravintsara. Versterkt de weerstand, verzacht de luchtwegen en geeft energie.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De essentiële olie uit Ravintsara werd gedistilleerd uit de bladeren van deze laurierachtige plant. Neem enkele druppels in, verdund in water of thee, om je weerstand aan te sterken. Gebruik de olie in een diffuser om te profiteren van zijn verzachtende werking op de luchtwegen en om de geest in balans te brengen.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Cinnamomum camphora