Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Geranium

Essentiële olie
12,90 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit geraniums. Heeft een aangename geur en een zuiverende en verzorgende werking op de huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De essentiële olie uit geranium van Physalis werd gedistilleerd uit bloemen afkomstig uit Madagaskar en Egypte. De geur doet denken aan die van rozen en brengt de geest in balans. Voeg wat geraniumolie toe aan je hydraterende verzorging om te profiteren van het zuiverende en verzorgende effect op de huid.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.

Tip: Meng een druppeltje geraniumolie met tea tree-olie en stip puistjes aan met dit mengsel door middel van een wattenstaafje.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Pelargonium asperum 100%.