Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Eucalyptus Globulus

Essentiële olie
4,90 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit de bladeren van Spaanse en Portugese eucalyptus. Verzacht de luchtwegen, warmt de spieren op en houdt insecten op afstand.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De Eucalyptus Globulus essentiële olie van Physalis werd gedistilleerd uit de bladeren van Spaanse en Portugese eucalyptus. Al eeuwenlang gebruikt men deze olie om de luchtwegen te verzachten en vrijer te kunnen ademen. De verwarmende werking komt optimaal tot zijn recht bij gebruik in massageolie. De geur ten slotte houdt insecten op afstand.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Eucalyptus globulus