Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Palmarosa

Essentiële olie
6,60 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit de bladeren van Nepalese palmarosa. Tonifieert, veracht, kalmeert en hydrateert de huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze essentiële olie van Physalis werd gedistilleerd uit bladeren van Nepalese palmarosa, een geurige grassoort. Palmarosa is een ware weldaad voor de huid: deze olie hydrateert tonifieert, regenereert, hydrateert, verzacht en kalmeert en maakt de huid ook gladder. Meng 1 druppel per 10 ml plantaardige olie naar keuze om een intensief verzorgende huidolie te creëren.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Feuilles de Cymbopogon Martinii (Palmarosa)