Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Echte Lavendel

Essentiële olie
8,90 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit lavendel. Heeft een ontspannende en aangename geur en verzacht en kalmeert de huid na insectenbeten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De Echte Lavendel essentiële olie van Physalis werd gedistilleerd uit de bloemen van lavandula angustifolia uit Frankrijk, Oekraïne en Bulgarije. Omwille van zijn aangename en ontspannende geur is dit één van de meest gebruikte essentiële oliën. Gestoken of gebeten door een insect? Een druppeltje lavendelolie verdunt in een plantaardige olie naar keuze kalmeert de huid.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Lavandula angustifolia