Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Pompelmoes

Essentiële olie
8,49 €

Details

Essentiële olie koud geperst uit de schil van pompelmoes afkomstig uit Israël. Verkwikt de geest en maakt de huid zuiver en glad.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze essentiële olie van Physalis werd koud geperst uit de schil van pompelmoes, geoogst in Israël. Verstuif de olie in een diffuser om te profiteren van de verkwikkende werking van de geur. Een massageolie of reinigingsolie met pompelmoes zuivert de huid en heeft een gladmakende werking op cellulite.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 2 à 5 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.

Opgelet: pompelmoesolie maakt de huid gevoeliger aan UV-straling. Vermijd de zonnebank en blootstelling aan zonlicht gedurende minstens 12 uur na applicatie.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • linalol
  • d-limonène
  • citral
  • coumarin