Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Eucalyptus Radiata

Essentiële olie
7,40 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit bladeren van eucalyptus radiata, iets milder dan eucalyptus globulus. Verzacht de luchtwegen en is geschikt voor kinderen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
De Eucalyptus Radiata essentiële olie van Physalis werd gedistilleerd uit de bladeren van Australische eucalyptus radiata. De werking verschilt weinig van olie uit de eucalyptus globulus maar is milder en dus beter geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Meng 2 druppels met 10 ml plantaardige olie en wrijf er tot 3 keer per dag borst en rug mee in om de luchtwegen vrij te maken.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Eucalyptus (eucalyptus radiata)