Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf0c0f136/brands/physalis_nl.png?sh=50 PHYSALIS PHYSALIS

Patchoeli

Essentiële olie
9,90 €

Details

Essentiële olie gedistilleerd uit de bladeren van Indonesische patchoeli. Zuivert de huid, bevordert de circulatie en houdt de geest helder.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze essentiële olie van Physalis werd gedistilleerd uit bladeren van Indonesische patchoeli. De aromatische geur werkt concentratiestimulerend en is dus ideaal om op de werkplek te verstuiven. Verdund in een plantaardige olie zuivert patchoeli-olie de huid en bevordert het de circulatie in de benen.
  • Om in te nemen: neem tot 2 keer per dag 1 à 2 druppels verdund in bijvoorbeeld honing of thee.
  • Voor gebruik op de huid: meng 5 à 10 druppels per 10 ml plantaardige olie voor gebruik als massage- of badolie.
  • Voor verstuiving: 5 à 10 druppels naargelang de grootte van de ruimte.
Bio
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Pogostemon cablin