Images

2°50%
BIOVER - Kruidenthee - Groene thee - 20 builtjes
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcd876d39/brands/biover_nl.png?sh=50 BIOVER BIOVER

Groene thee - 20 builtjes

Kruidenthee
4,49 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% op het merk BIOVER

Details

Biologische kruideninfusie met alle gezondheidsvoordelen van groene thee, op smaak gebracht met gember, hibiscus en citroen.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
In het Verre Oosten wordt groene thee beschouwd als een levenselixir. Het drankje heeft dan ook veel gezondheidsvoordelen. Zo draagt groene thee bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade. Deze biologische kruideninfusie van Biover op basis van groene thee werd op smaak gebracht met pittige gember, fris-zoete hibiscus en een vleugje citroen.
Giet kokend water in een kopje en laat het builtje 3 tot 5 minuten trekken.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Groen theeblad (65%)
  • Gemberwortel (27%)
  • Hibiscusbloem (5%)
  • Citroenaroma (2%)
  • Citroenschil (1%)