Images

REXONA - Deodorant - Women Cream Deodorant Maximum Protection Sport Strength
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbb581f30/brands/rexona_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbb581f30/brands/rexona_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbb581f30/brands/rexona_nl.png?sh=50 REXONA REXONA

Women Cream Deodorant Maximum Protection Sport Strength

Deodorant
8,19 €

Details

Extra efficiënte deodorant in crèmevorm. Biedt dubbel zoveel bescherming als de bestverkochte anti-transpirant.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze deodorant in crèmevorm biedt dubbel zoveel bescherming als de bestverkochte anti-transpirant. De crème heeft de frisse geur van citrusvruchten en is, ondanks de formule van klinische sterkte, zacht genoeg voor dagelijks gebruik.
Bij eerste gebruik, aan de verdeler draaien tot het product bovenaan verschijnt. De aanbevolen dosering onder elke arm is 2 clicks. Breng het product rechtstreeks op schone, droge oksels aan. Plaats de dop terug na gebruik. Voor het beste effect, gebruik 's avonds. Droog bewaren.
Structuur:
Crème
Volume:
45 ml
Geslacht:
Vrouw
Huidtype:
Alle huidtypes
Lichaamszone:
Oksels
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • GEEN INFO