Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwaf0cd22b/brands/elseve_nl.png?sh=50 ELSEVE ELSEVE

Dream Long Super conditioner

Conditioner
4,19 €

Details

Conditioner op maat van lang, beschadigd haar. Ontwart zelfs de hardnekkigste knopen en herstelt lengtes en punten zonder het te verzwaren.
Meer lezen

Add to cart options

4 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Lang haar wassen kan door knopen en klitten een heuse taak worden. Niet als je het ontwarren overlaat aan de Dream Long Super Conditioner van Elsève! De formule op maat van lang haar ontwart zelfs de hardnekkigste knopen terwijl de krachtige cocktail van ingrediënten je lengtes en punten verzorgt, zonder je lokken te verzwaren.
Plantaardige keratine helpt de haarvezel vanaf de wortel te herstellen. Vitamines PP en B3 stimuleren het natuurlijke haargroeiproces en versterken en beschermen de haarschubben. Ricinusolie tenslotte, ook bekend als castorolie, is een krachtig ingrediënt dat de haargroei bevordert en beschadigde punten herstelt. Long hair, do care!
  • Verspreid zorgvuldig over je gewassen haar, vooral over de lengtes en punten om te vermijden dat de hoofdhuid vet wordt. Spoel vervolgens uit.
  • Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen.
Haartype:
Lang haar met gespleten punten
Volume:
200 ml
Je lange lokken zijn gevoed en de puntjes blijven langer gespaard van splijten.