Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwed59dcd9/brands/lorealparisskinexpert_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS SKIN EXPERT L'OREAL PARIS SKIN EXPERT

Sugar Scrub Glow

Gezichtsscrub
10,99 €

Details

De Smooth Sugar Glow Scrub heeft een verhelderende formule op basis van druivenpitolie, monoï en açaipoeder voor een frisse, natuurlijke glow!
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Deze combinatie van drie fijne, exfoliërende suikers en antioxidantrijke druivenpitolie heeft maar één doel: jou een stralende huid bezorgen! De Smooth Sugars Glow Scrub ontgift de huid zonder haar te irriteren en onthult meteen een lumineuze teint en verbetert in slechts een week ook de huidtextuur. Monoï helpt de huid te beschermen tegen dofheid en açaipoeder houdt het huidoppervlak glad op een erg milde manier. Ook geschikt voor het scrubben van de lippen.
engagement-L'Oréal
  • Breng een fijne laag aan op schone, droge huid en vermijd daarbij de oogcontouren. Sluit de verpakking bij voorkeur meteen om uitdrogen te voorkomen.
  • Plens wat lauwwarm water in je gezicht en masseer het product zacht in.
  • Spoel grondig af met lauwwarm water.
  • Gebruik tot drie keer per week.
Gebruik niet op gebarsten lippen. Bewaar buiten bereik van kinderen. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig spoelen.
Volume:
50 ml
Huidtype:
Alle huidtypes
Al vanaf het eerste gebruik is je huid schoon, gladder en stralend. Na een week is je huidtextuur verfijnd en je teint helderder!