Images

GLADE - Luchtverfrisser - Gel Luchtverfrisser Lily of the Valley
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8872f010/brands/glade_nl.png?sh=50 GLADE GLADE

Gel Luchtverfrisser Lily of the Valley

Luchtverfrisser
1,75 €

Details

Luchtverfrisser met het zachte parfum van meiklokjes. Verwijdert slechte geurtjes doeltreffend tot wel 30 dagen lang.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Deze Glade Lily of the Valley luchtverfrisser gel is het ideale product om je huis continu te ontgeuren. Deze gel is speciaal ontworpen om elk type kamer of kast op te frissen. Geplaatst in een discrete hoes, biedt het u tot een maand frisheid. Verwijder min of meer om de intensiteit van de geurverspreiding te beheersen.
Décollez l'autocollant jusqu'au niveau désiré pour activer le produit. Décollez plus ou moins pour contrôler l'intensité de la diffusion du parfum.
Un parfum agréable et longue durée, complètement réglable grâce à l'autocollant.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • mélange de 5-chloro-2-méthyl-2H-isothiazol-3-one (3:1)