Images

Natural
WAAM - Bad- en scrubzout - Epsom Salt
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

Epsom Salt

Bad- en scrubzout
7,99 €

Details

Epsomzout is al eeuwenlang bekend om haar heilzame werking voor de huid. Kan gebruikt worden in bad of als scrub onder de douche.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Het Epsom Salt van WAAM barst van de mineralen zoals magnesium dat een ontspannend en zuiverend effect heeft op de huid en het lichaam. Zo werd het door onze voorouders al gebruikt om te ontgiften en als middel tegen cellulitis en het vasthouden van vocht. Bovendien heeft dit zout een verzachtende functie waardoor het ontstekingsremmend werkt en de bloedsomloop stimuleert. De zachte textuur is aangenaam om te gebruiken en reinigt de poriën grondig, waardoor epsomzout ook een kalmerende effect heeft op puistjes en acne.
  • Voor een ontgiftend bad: voeg 1 tot 2 kopjes epsomzout aan je bad toe en geniet 20 minuten van een heerlijk ontspannend moment. Spoel grondig af met water.
  • Voor een exfoliërende douche: scrub je vochtige lichaam 1 tot 2 keer per week met een handje epsomzout, behalve je gezicht en intieme zones. Spoel grondig af met water.
Nettogewicht:
400 g
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Zuiver magnesiumsulfaat