Images

Natural
WAAM - Bad- en scrubzout - Pink Himalayan Salt
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw63ab6953/brands/waam_nl.png?sh=50 WAAM WAAM

Pink Himalayan Salt

Bad- en scrubzout
7,99 €

Details

Roze himalayazout werkt zuiverend en geeft weer energie. Kan gebruikt worden in bad of als scrub voor een onweerstaanbaar mooie huid!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Het Pink Himalayan Salt van WAAM is himalayazout dat tot de beste zouten ter wereld behoord omdat het bijzonder zuiver en onbehandeld is en geen additieven bevat. Het heeft sterk ontgiftende eigenschappen, is in staat om schadelijke toxines zoals zware metalen uit het lichaam te verwijderen en herstelt de zuurgraad of een gezonde pH-waarde in het bloed. Zo kan het op lange termijn aandoeningen zoals artrose, artritis, reuma, nier- en galstenen verlichten.
  • Voor het bad: voeg 1 tot 2 kopjes aan het badwater toe, bij voorkeur tussen de 35° C en 42° C warm. Geniet 15 tot 20 minuten van een heerlijk ontspannend moment. Spoel grondig af met water.
  • Voor een exfoliërende douche: scrub je vochtige lichaam 1 tot 2 keer per week met een handje zout, eventueel verrijkt met enkele druppels etherische of plantaardige olie. Vermijd daarbij je gezicht en intieme zones. Spoel grondig af met water.
Nettogewicht:
400 g
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Zuiver himalayazout