Images

Nieuw
2°50%!
ULTRA DOUX - Conditioner - Arganolie en Cranberry - Gekleurd Haar of Meches
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2e0c8fc0/brands/ultradoux_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2e0c8fc0/brands/ultradoux_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw2e0c8fc0/brands/ultradoux_nl.png?sh=50 ULTRA DOUX ULTRA DOUX

Arganolie en Cranberry - Gekleurd Haar of Meches

Conditioner
3,29 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% Op het hele gamma ULTRA DOUX
Gratis levering bij aankoop van 15€ op Garnier/L'Oréal/Maybelline/Essie merken

Details

Conditioner voor gekleurd haar of mèches. Recept met Arganolie en Cranberry. Beschermt en verlengt de haarkleur.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Deze crèmespoeling is een echte voedings-en beschermingskuur voor gekleurd haar of mèches. De shampoo combineert voedende en beschermende arganolie en cranberry, bekend voor zijn anti-oxiderende werking in een romige en lichte crème die onmiddellijk in het haar smelt. Bevat geen parabenen.
Extreme zachtheid uit het hart van planten. Cranberry bevat verschillende soorten flavonoïden, krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van de effecten van vrije radicalen. Het is ook zeer rijk aan vitamine C. Binnen in de haarvezel, zijn vrije radicalen verantwoordelijk voor schade die het haar verzwakken en de structuur ervan veranderen. Door de haarvezel te beschermen, behoudt Cranberry-extract de schoonheid van het haar en de glans van de kleur. Reeds millennia, wordt Arganolie, gewonnen uit de vrucht van de Arganboom gebruikt door Mediterranse vrouwen voor de verzorging van huid en de schoonheid van het haar. Deze honingkleurige olie doordrenkt met essentiële vetzuren en vitamine E is gekend om zijn voedende, regenererende en herstructurerende eigenschappen. Arganolie is ideaal om gekleurd haar en mèches te voeden en te beschermen.
    li> Neem een nootje crèmespoeling in uw handen.
  • Breng het product aan op gewassen en uitgespoeld haar.
  • Verdeel het product over het gehele haar, van de punten tot de wortels.
  • Geef extra aandacht aan de punten voor een betere ontwarring.
  • Spoel overvloedig totdat uw haar "knispert" aan uw vingers.
Haartype:
Gekleurd
Volume:
200 ml
Het haar is intens gevoed en door en door hersteld. Het haar is onweerstaanbaar zacht en de kleur blijft langere tijd schitterend.