Images

JOHNSON S BABY - Babyolie - Babyolie Aloe Vera
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb0899936/brands/johnsonsbaby_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb0899936/brands/johnsonsbaby_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb0899936/brands/johnsonsbaby_nl.png?sh=50 JOHNSON S BABY JOHNSON S BABY

Babyolie Aloe Vera

Babyolie
7,65 €

Details

Zijdezachte babyolie met hydraterende aloë vera en vitamine E. Ideaal om de babyhuid en de volwassen huid mee te verzorgen.
Meer lezen

Add to cart options

5 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze babyolie van Johnson & Johnson's werd verrijkt met hydraterende aloë vera en verzorgende vitamine E. De klinisch bewezen milde formule op maat van de delicate babyhuid creëert een barrière die beschermt tegen vochtverlies. Op een volwassen, droge huid houdt deze babyolie maar liefst 10 keer meer vocht vast dan een gewone bodylotion! Ideaal voor het masseren van je baby of voor het verzorgen van jouw droge huid.
Dermatologisch getest en getest op allergenen.
Structuur:
Olie
Fles type:
Flacon met dop
Volume:
300ml
Geslacht:
Uniseks
Huidtype:
Alle huidtypes
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Mineral Oil
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract
  • Tocopheryl Acetate
  • Parfum
  • Water