Images

CALGON - Vaatwastabletten - Powerball 3 in 1 Tabs
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw70585fab/brands/calgon_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw70585fab/brands/calgon_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw70585fab/brands/calgon_nl.png?sh=50 CALGON CALGON

Powerball 3 in 1 Tabs

Vaatwastabletten
21,99 €

Details

3 in 1 vaatwastabletten met een hoge concentratie werkzame stoffen tegen vuil, kalkaanslag en achterblijvende resten in de vaatwasmachine.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
Zorg voor een schone vaatwas en een optimaal werkende vaatwasmachine met de Powerball 3 in 1 Tabs van Calgon! Deze vaatwastabletten bevatten een uniek hoge concentratie werkzame stoffen actief tegen vuil, kalkaanslag en resten die ophopen in de machine en zo zijn levensduur verkorten. Niet alleen je vaat wordt 100% schoon, ook je toestel wordt bij iedere wasbeurt grondig gereinigd.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • <30% zéolithes; <5% polycarboxylates
  • agents de surface non-ioniques