Images

ELNETT - Hittebescherming - Heat Protection Styling Spray Glad
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwa8cb94b6/brands/elnett_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwa8cb94b6/brands/elnett_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwa8cb94b6/brands/elnett_nl.png?sh=50 ELNETT ELNETT

Heat Protection Styling Spray Glad

Hittebescherming
7,99 €

Details

Deze lak beschermt je haar tegen de hitte van stylingtools en voorkomt kroezen bij vochtig weer. Voor een onberispelijk glad kapsel, 3 dagen lang!
Meer lezen

Add to cart options

3 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
De Elnett Satin Heat Protection Styling Spray Glad van L'Oréal Paris is speciaal ontwikkeld voor het gladmaken van je haar met een haardroger of stijlstang. Bovendien beschermt de formule tegen de agressieve hitte van stylingtools tot maar liefst 230° C en voorkomt ze dat je haar gaat kroezen, bijvoorbeeld tijdens het sporten of bij vochtig weer. Garandeert een onberispelijk glad kapsel gedurende 3 dagen lang.
  • Verstuif op ongeveer 15 cm afstand op handdoekdroog haar. Voor een optimaal resultaat zorg je ervoor dat het product gelijkmatig verdeeld is over de volledige lengtes.
  • Ga nu aan de slag met je stylingtools.

Vermijd contact met de ogen.
Nettogewicht:
260 g
Volume:
170 ml