Images

CAROLIN - Schoonmaakmiddel - Vloerreiniger met Marseillezeep
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50 CAROLIN CAROLIN

Vloerreiniger met Marseillezeep

Schoonmaakmiddel
3,09 €

Details

Vloerreiniger op basis van Marseillezeep, geschikt voor allerlei oppervlakken als laminaat, vinyl, linoleum, leisteen en niet-poreuze tegels.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Vloerreiniger met Marseillezeep van Carolin is een mild maar doeltreffend schoonmaakmiddel die een langdurig frisse geur verspreidt.
Geschikt voor dagelijks gebruik, voor allerlei oppervlakken als laminaat, vinyl, linoleum, leisteen en niet-poreuze tegels.
Verdun één dopje schoonmaakmiddel in 5 liter water. Naspoelen is niet nodig.
Buiten het bereik van kinderen houden. Schadelijk bij inslikken. Contact met de ogen vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.