Images

CAROLIN - Allesreiniger - Ontvetter met Marseillezeep
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw8cb55c34/brands/carolin_nl.png?sh=50 CAROLIN CAROLIN

Ontvetter met Marseillezeep

Allesreiniger
3,85 €

Details

Allesreiniger in spray op basis van sterk ontvettende Marseillezeep, geschikt voor allerlei oppervlakken zowel binnen als buiten.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Ontvetter met Marseillezeep van Carolin maakt het poetsen eens zo makkelijk! De samenstelling op basis van glycerine en zeep van plantaardige olie is ideaal om hardnekkig vuil en zelfs ingebrande vetvlekken te verwijderen.
Geschikt voor het schoonmaken van de keuken, bad- en woonkamer en zelfs je tuinmeubilair.
  • Verstuif op het te behandelen oppervlak.
  • Laat 2 minuutjes inwerken en poets het vuil weg.
  • Spoel het sop weg.

Gevaarlijk Veroorzaakt ernstig oogletsel. Veroorzaakt huidirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen en oogbescherming dragen. Inademing van aërosolen vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.