Images

RIEM - Insecticide - Ti-Tox Total Insecticide Vliegen & Kruipend
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw9442f0ac/brands/riem_nl.png?sh=50 RIEM RIEM

Ti-Tox Total Insecticide Vliegen & Kruipend

Insecticide
7,39 €

Details

Insecticide tegen vliegende et kruipende insecten: wespen, motten, muggen, vliegen, kakkerlakken, mieren, spinnen, bedwantsen, vlooien in de omgeving van huisdieren… Gepatenteerde formule met snelle werking.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Ingrediënten
Ti-Tox Total van Riem is een insecticide met een breed spectrum en gepatenteerde formule die u met snelle actie bescherming geeft tegen vliegende en kruipende insecten.. Zijn doeltreffendheid is vooral aangetoond tegen wespen, motten, muggen, vliegen, kakkerlakken, mieren, spinnen, bedwantsen, vlooien in de omgeving van huisdieren. Het kan in de atmosfeer, rechtstreeks op de insecten of op plaatsen waar de insecten vaak voorkomen worden verstoven.
  • Schud voor gebruik.
  • Spuit volgens de instructies (afhankelijk van het type insect).
  • De volledige gebruiksaanwijzing is te vinden op de achterzijde van de spuitbus.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • PT18 - Toelatingsnummer: BE-REG-00568 / Bevat: 1R-trans phenothrin (CAS 26046-85-5) 0,312%
  • d-trans tetramethrin (CAS 1166-46-7) 0,141%