Images

-30%
ELEGANT TOUCH - Nagellijm - Super Adhesive Tabs
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 ELEGANT TOUCH ELEGANT TOUCH

Super Adhesive Tabs

Nagellijm
1,99 €
1,39 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-30% op de merken EYLURE - ELEGANT TOUCH

Details

De Super Adhesive Tabs houden je nieuwe opdruknagels tot 7 dagen lang op hun plaats! Ze worden door druk geactiveerd en zijn waterafstotend.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De zelfklevende opzetstukjes houden je opdruknagels tot wel 7 dagen op hun plaats. Ze vormen een geweldig alternatief voor nagellijm en beschadigen je natuurlijke nagels niet. De drukgeactiveerde slimme opzetstukjes zijn snel en makkelijk in gebruik, houden de nagels stevig op hun plaats en zijn waterbestendig.
Aanbrengen
Het duurt ongeveer 15 minuten om de press-on nagels met de zelfklevende opzetstukjes aan te brengen.Belangrijk: voor de beste resultaten houd je je vingers na het aanbrengen van de zelfklevende opzetstukjes 30 minuten lang droog.
 • Duw ter voorbereiding de nagelriemen voorzichtig terug. Reinig de nagels met een nagellakremover op basis van aceton om vocht of natuurlijke oliën van de nagels te verwijderen. Zorg dat je nagels goed droog zijn. Het is cruciaal om uw nagels goed voor te bereiden om te zorgen dat ze gezond blijven.
 • Selecteer de zelfklevende opzetstukjes met de juiste maat; ze moeten iets kleiner zijn dan uw natuurlijke nagel om de press-on nagel perfect te laten passen. Plaats de zijde van het opzetstukje dat het beste overeenkomt met de vorm van uw nagelriem; of dit nu de ronde of rechte zijde is.
 • Breng het opzetstukje op je natuurlijke nagel aan, te beginnen vanaf de nagelriem. Wrijf het opzetstukje uit zodat het gelijkmatig over uw natuurlijke nagel wordt verspreid.
 • Selecteer voor iedere vinger de juiste maat press-on nagel. Haal de beschermfolie van het opzetstukje af. Houd de nageltip of het opzetstukje vast en plaats de nagel zodat deze net niet uw nagelriem raakt. Breng de press-on nagel vanaf de nagelriem aan in een hoek van 45 graden.
 • Druk stevig op de press-on nagel om de lijmlaag van het opzetstukje te activeren. Herhaal deze procedure voor alle andere nagels.
 • Als de press-on nagels opzetstukjes hebben: verwijder de opzetstukjes door deze naar beneden en weer naar boven te buigen in de richting van de nagelriem. De opzetstukjes zullen dan afbreken. Draai ze er niet af. Vijl de nagel voorzichtig voor een perfect resultaat. Herhaal deze procedure voor alle andere nagels.


 • Verwijderen
  Het duurt ongeveer 10 minuten om press-on nagels te verwijderen die met zelfklevende opzetstukjes zijn aangebracht.
 • Breng Get ‘em Off remover van Elegant Touch met een watje aan op de randen van de press-on nagel aan en laat het inweken.
 • Til de press-on nagel vanaf de zijkant voorzichtig op en trek hem er langzaam zijdelings af. Verwijder de nagel nooit met kracht: dit kan je natuurlijke nagel beschadigen.
 • Verwijder eventuele restanten van de press-on nagel met de remover.
 • Dierproefvrij
  Nettogewicht:
  9,7 g
  Vegan
  Je opdruknagels blijven tot 7 dagen zitten. De lijm is drukgeactiveerd en waterbestendig.
  Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
  De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Acrylate Co-polymers.