Images

2°50%
ELEGANT TOUCH - Nagellijm - Strong Hold Nail Glue
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 ELEGANT TOUCH ELEGANT TOUCH

Strong Hold Nail Glue

Nagellijm
4,50 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op het merken EYLURE - ELEGANT TOUCH

Details

Extra sterke nagellijm in een tube met precisietip voor perfecte applicatie. Droogt transparant op in slechts 60 seconden.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Haal het meeste uit je valse nagels met de Strong Hold Nail Glue van Elegant Touch! Deze extra sterke nagellijm laat geen witte restjes achter en droogt in 60 seconden: handig als je je nagel moet herpositioneren.
Breng een beetje lijm aan op het midden van de valse nagel en over het hele oppervlak van je eigen nagel. Breng dan de valse nagel aan volgens de instructies.
Nettogewicht:
3 g
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 2-Methoxyethyl 2-Cyanoacrylate
  • Polymethylmethacrylate
  • BHT