Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwb3882d71/brands/eleganttouch_nl.png?sh=50 ELEGANT TOUCH ELEGANT TOUCH

Nail Polish Remover Pads - 20 stuks

Nagellakremover
2,99 €

Details

Deze pads zonder aceton verwijderen snel en makkelijk je nagellak. De voedende ingrediënten dragen extra zorg voor je nagels en nagelriemen.
Meer lezen

Add to cart options

1 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De snelste, schoonste en meest doeltreffende manier om nagellak te verwijderen! Toegevoegde hydraterende en voedende ingrediënten als vitamine E dragen zorg voor je nagels en nagelriemen. 20 pads per doosje.
Veeg zachtjes met één pad over de nagels tot de nagellak is verwijderd.
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Presentatie:
Mono
Structuur:
Vloeibaar
Dierproefvrij
Nettogewicht:
38
Fles type:
Doekje
Geslacht:
Uniseks
Huidtype:
Alle huidtypes
Vegan
Je nagels zijn snel schoon en verzorgd.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Propylene Carbonate 
  • Isopropyl Alcohol
  • Alcohol
  • Triethylhexanoin
  • Parfum (Fragrance)
  • Tocopheryl Acetate.