Images

2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 EYLURE EYLURE

Most Wanted I <3 This

Valse wimpers
12,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% Op de gamma’s EYLURE ELEGANT TOUCH

Details

Dit is een van onze favorieten! Een zachte, gestructureerde wimper voor een volle en geraffineerde look. Het meest gewild is een fabuleuze, zijdeachtig effect collectie van wimpers die ontworpen zijn door een artiest en met de hand gemaakt, herbruikbaar voor 10 keer dragen en elk pakketje bevat de latexvrije lijm die gegarandeerd 18 uur meegaat.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Most Wanted I <3 This van Eylure is een van onze favorieten! Een zachte, gestructureerde wimper voor een volle en geraffineerde look. Het meest gewild is een fabuleuze, zijdeachtig effect collectie van wimpers die ontworpen zijn door een artiest en met de hand gemaakt, herbruikbaar voor 10 keer dragen en elk pakketje bevat onze latexvrije lijm die gegarandeerd 18 uur meegaat.
LET OP: Latexvrije wimperlijm op acrylbasis. Stop met het gebruik van dit product als u roodheid of jeuk krijgt. Als het product in contact komt met de ogen, de ogen spoelen met een ruime hoeveelheid schoon water. In geval van aanhoudende irritatie of roodheid een arts raadplegen. Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Haal de wimper voorzichtig uit het bakje.
 • Controleer de lengte van de wimper tegen het oog.
 • Knip de overtollige lengte van de buitenrand af.
 • Breng een lijntje Lashfix op de wimperband aan.
 • Wacht 20-30 seconden.
 • Plaats de wimper op de huid net boven de natuurlijke wimperlijn (zo dicht mogelijk er tegenaan).
 • Houd de wimper op z'n plaats gedrukt.

VERWIJDERING: Houd de wimper aan de binnenrand vast en trek hem voorzichtig eg.< br>OPNIEUW GEBRUIKEN: Verwijder het gebruikte kleefmiddel van de wimperband en leg de wimper weer in het bakje.
Geslacht:
Uniseks
Huidtype:
Alle huidtypes
Eylure-wimperstroken accentueren de natuurlijke schoonheid van je ogen. Ze zijn geschikt voor alle oogvormen en ideaal voor dagelijks gebruik, óf voor een speciale gelegenheid. De unieke ‘curve' van de wimpers van Eylure zorgt ervoor dat ze het oog ‘omhelzen', waardoor het aanbrengen makkelijker wordt en het dragen heel comfortabel. Al onze wimpers zijn handgemaakt en herbruikbaar.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
 • Adhesive Ingredients: Acrylates/ Ethylhexyl Acrylate Copolymer
 • Aqua/ Water / Eau
 • Propylene Glycol,Phenoxyethanol
 • Ethylhexylglycerin.