Images

2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 EYLURE EYLURE

Luxe Magnetic Heart Accent Faux Mink

Valse wimpers
16,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% Op de gamma’s EYLURE ELEGANT TOUCH

Details

Het Luxe Magnetic Heart Accent geeft een mink effect, 3/4 lengte wimpers met een prachtige afgeschuinde en pluizige finish. Deze fabuleuze collectie wimpers is perfect voor een luxe look met een ethische geest.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Het Luxe Magnetic Heart Accent van Eylure geeft een mink effect, 3/4 lengte wimpers met een prachtige afgeschuinde en pluizige finish. Deze fabuleuze collectie wimpers is perfect voor een luxe look met een ethische geest.
Met een applicator en compact om de wimpers veilig op te bergen kun je de perfecte wimper look creëren in korte tijd zonder lijm! Je hoeft ze maar vast te klikken om naadloos van #desktodancefloor te gaan! Tot 15 keer herbruikbaar, maak ze los als je klaar bent met ze en berg ze op in je ompact voor de volgende keer.
LET OP: Latexvrije wimperlijm op acrylbasis. Stop met het gebruik van dit product als u roodheid of jeuk krijgt. Als het product in contact komt met de ogen, de ogen spoelen met een ruime hoeveelheid schoon water. In geval van aanhoudende irritatie of roodheid een arts raadplegen. Buiten het bereik van kinderen houden.
 • Haal de wimper voorzichtig uit het bakje.
 • Controleer de lengte van de wimper tegen het oog.
 • Knip de overtollige lengte van de buitenrand af.
 • Breng een lijntje Lashfix op de wimperband aan.
 • Wacht 20-30 seconden.
 • Plaats de wimper op de huid net boven de natuurlijke wimperlijn (zo dicht mogelijk er tegenaan).
 • Houd de wimper op z'n plaats gedrukt.

VERWIJDERING: Houd de wimper aan de binnenrand vast en trek hem voorzichtig eg.< br>OPNIEUW GEBRUIKEN: Verwijder het gebruikte kleefmiddel van de wimperband en leg de wimper weer in het bakje.
Geslacht:
Uniseks
Huidtype:
Alle huidtypes
Eylure-wimperstroken accentueren de natuurlijke schoonheid van je ogen. Ze zijn geschikt voor alle oogvormen en ideaal voor dagelijks gebruik, óf voor een speciale gelegenheid. De unieke ‘curve' van de wimpers van Eylure zorgt ervoor dat ze het oog ‘omhelzen', waardoor het aanbrengen makkelijker wordt en het dragen heel comfortabel. Al onze wimpers zijn handgemaakt en herbruikbaar.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
 • Adhesive Ingredients: Acrylates/ Ethylhexyl Acrylate Copolymer
 • Aqua/ Water / Eau
 • Propylene Glycol,Phenoxyethanol
 • Ethylhexylglycerin.