Images

Cadeau-idee
2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc5fb5a87/brands/eylure_nl.png?sh=50 EYLURE EYLURE

Pro-Brow Dybrow Dye Kit

Wenkbrauwverf
12,95 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% Op de gamma’s EYLURE ELEGANT TOUCH

Details

Creëer donkere, glanzende wenkbrauwen die tot wel 6 weken mooi blijven. Zorgt voor prachtig gedefinieerde wenkbrauwen met een gelijkmatige kleur.
Meer lezen
Kleur: Donkerbruin

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Dag en nacht je wenkbrauwen on fleek, ook zonder make-up? De Pro-Brow Dybrow Dye Kit van Eylure maakt lichte (dons)haartjes donkerder en zorgt voor prachtig gedefinieerde wenkbrauwen met een gelijkmatige kleur. De formule is eenvoudig te mengen en aan te brengen, voor een professioneel resultaat.
Volg steeds de bijgeleverde instructies. Dit is slechts een indicatie.
 • Zorg dat de wenkbrauwen schoon en droog zijn. Gebruik daarvoor een niet-vette reiniger.
 • Breng een barrière aan rond de wenkbrauw, op zones die verfvrij horen te blijven. Een vaseline-achtig product is ideaal.
 • Knijp ongeveer 1 cm van de Colour Cream in het bakje. Doe een dunne laag crème op het borsteltje en breng het aan op de wenkbrauwen tot ze goed bedekt zijn. Laat 2 tot 8 minuten zitten naargelang het gewenste resultaat.
 • Maak de wenkbrauwen schoon met een wattenschijfje en het borsteltje met een tissue.
 • Knijp ongeveer 1 cm Developer Gel in een schoon deel van het bakje. Gebruik de goed schoongemaakte borstel om de gel op de wenkbrauwen aan te brengen. Laat 1 tot 4 minuten zitten, naargelang het gewenste resultaat.
 • Verwijder de gel met een wattenschijfje.
 • Maak het bakje goed schoon zodat je het opnieuw kan gebruiken.
 • Als er Colour Cream of Developer Gel op een ongewenste plek komt, verwijder dit onmiddellijk met een wattenstaafje of -schijfje om vlekken te voorkomen.
 • Waterproof
  Dierproefvrij
  Met applicator
  Vegan
  Je wenkbrauwen zijn meteen donkerder en voller. De kleur houdt tot wel 6 weken!
  Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
  De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Kleurcrème: Aqua; Cetearyl Alcohol; 2-Chloro-P-Phenylenediamine; Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2; 2,4- Diaminophenoxyethanol; Peg-40 Hydrogenated Castor Oil; Sodium Cetearyl Sulfate; Sodium Laureth Sulfate; 2,6-Diaminopyridine; M-Aminophenol. Bevat mogelijk: Ci77007,Ci77499; Ci77491; Ci 77492
  • Ontwikkelaar: Aqua; Hydrogen Peroxide; Triethanolamine; Phosphoric Acid; C12-13 Pareth-9