Images

K-GLO - Oogmasker - Smoothing Coconut Bio-Cellulose Mask
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd92e1fc5/brands/k-glo_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd92e1fc5/brands/k-glo_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd92e1fc5/brands/k-glo_nl.png?sh=50 K-GLO K-GLO

Smoothing Coconut Bio-Cellulose Mask

Oogmasker
4,00 €

Details

Verzorgend oogmasker volgens de regels van de Koreaanse skincare met een vegan formule op basis van kokoswater en hyaluronzuur.
Meer lezen

Add to cart options

10 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Geef vermoeide ogen een voedende boost met het Smoothing Coconut Bio-Cellulose Mask. Deze patches vormen een perfecte allround behandeling om de tere huid onder je ogen te verzorgen, waardoor donkere kringen, fijne lijntjes en zwelling zichtbaar verminderen! De vegan friendly formule bevat kokoswater, berkensap en hyaluronzuur en verheldert je blik in slechts 15 minuten.

De maskers van K-Glo zijn vrij van parabenen, ftalaten, siliconen, alcohol, minerale oliën, sulfaten, triclosan, kwik, kunstmatige kleurstoffen en schadelijke chemicaliën.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Zonder parabenen
Volume:
10 ml
Alcoholvrij
Huidtype:
Alle huidtypes
Vegan