Images

2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc59da4ec/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc59da4ec/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwc59da4ec/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50 PHYSICIANS FORMULA PHYSICIANS FORMULA

Eye Booster Eyeliner Gel Trio

Eyeliner
11,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% Op de gamma’s WET’N WILD PHYSICANS FORMULA

Details

De geschikte eyeliner om uiterst precies en feilloos te kunnen werken. Drie eyeliners met een verschillend effect: mat, glanzend en met glitters.
Meer lezen
Kleur: Brown

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ga voor een intense, schitterende look de hele dag lang met deze Eye Booster Eyeliner Gel Trio van Physicians Formula en kies voor een aangepaste afwerking; mat, glanzend of zelfs met glitters. Super makkelijk aan te brengen. Zachte waterbestendige formule.
Breng in één handomdraai een fijn lijntje aan om een cateye effect te creëren. Wil je een meer natuurlijk effect, dan moet je de formule blenden.
Presentatie:
Trio
Structuur:
Gel
Een prachtige intense blik de hele dag lang!