Images

CANTU - Leave-in crème - Leave-in Conditioning Repair Cream
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw52287433/brands/cantu_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw52287433/brands/cantu_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw52287433/brands/cantu_nl.png?sh=50 CANTU CANTU

Leave-in Conditioning Repair Cream

Leave-in crème
7,99 €

Details

Verzorging zonder spoelen rijk aan karitéboter en natuurlijke oliën die het haar sterker en gezonder maken.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Haal het meeste uit je natuurlijke textuur met de Leave-in Conditioning Repair Cream van Cantu! Deze verzorging zonder spoelen zit boordevol karitéboter en natuurlijke oliën die gespleten punten repareren, haarbreuk en kroes verminderen en je lokken beschermen tegen beschadiging door gebruik van hittetools. De intens hydraterende crème werd geformuleerd op maat van beschadigd, droog of stug haar en is perfect voor zowel natuurlijk als relaxed haar, sterk getextureerde, gekleurde of gepermanente lokken.
  • Dagelijkse styling: breng een rijke hoeveelheid aan op de punten van handdoekdroog haar en werk naar de haarwortels toe. Kam je lokken door om de crème gelijk te verdelen. Niet uitspoelen.
  • Behandeling: aanbrengen zoals bij dagelijkse styling. Bedek met een kapje of sjaal voor het slapengaan en laat de hele nacht inwerken.
  • Tegen kroes: breng de crème dagelijks aan op gespleten uiteinden en beschadigde gebieden. Goed doorkammen en aan de lucht laten drogen.
Haartype:
Krullen
Nettogewicht:
453 g