Images

Natural
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw84dd51c4/brands/garnierbio_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw84dd51c4/brands/garnierbio_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw84dd51c4/brands/garnierbio_nl.png?sh=50 GARNIER BIO GARNIER BIO

Exfoliërende Konjac Botanische Reinigingsspons

Konjac spons
7,99 €

Details

Plantaardig reinigingssponsje van duurzame konjac. Reinigt de huid grondig zelfs zonder aanvullende producten en biedt een milde scrub.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Reinig en exfolieer je huid op doeltreffende maar milde wijze met het Exfoliërende Konjac Botanische Reinigingssponsje van Garnier Bio. De natuurlijke structuur van het plantaardige materiaal konjac zorgt voor een lichte scrub en verwijdert onzuiverheden zelfs zonder aanvullende producten. Gebruik het sponsje in combinatie met je favoriete gezichtsreiniger voor een extra fris en schoon gevoel.
  • Laat het sponsje zo'n 3 minuten weken in lauwwarm water, tot het zacht is.
  • Masseer er je gezicht mee in zachte, cirkelvormige bewegingen.
  • Gebruik met of zonder gezichtsreiniger.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
Bio
Zonder parabenen
Vegan
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% Natural Konjac Root Fiber