Images

2°50%
SANYTOL - Desinfecterende gel - Desinfecterende Handgel
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6afc4976/brands/sanytol_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6afc4976/brands/sanytol_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6afc4976/brands/sanytol_nl.png?sh=50 SANYTOL SANYTOL

Desinfecterende Handgel

Desinfecterende gel
5,75 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2de aan -50% Op de onder- houdsproducten SANYTOL

Details

Desinfecterende gel voor een optimale hygiëne zonder spoelen. De formule vernietigt 99,99% van alle bacteriën, gisten en virussen en verwijdert geurtjes.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
In het dagelijks leven is de blootstelling van handen aan ziektekiemen bijna permanent. Het risico op besmetting neemt toe op alle openbare plaatsen, in het openbaar vervoer of zelfs op het werk, en zonder de mogelijkheid om je handen te wassen, kun je met een hydroalcoholische desinfecterende gel je huid toch reinigen. Praktisch en gemakkelijk te gebruiken, deze desinfecterende handgel met Sanytol groene thee kan overal worden ingenomen en laat je handen schoon, gezond, zacht en subtiel geparfumeerd achter.

Dankzij de formule met drievoudige werking is de desinfecterende handgel Sanytol elimineert 99,9% van de bacteriën, candida albicans, H1N1-influenzavirus, e-coli, salmonella, listeria, herpesvirus, staphylococcus aureus en humaan coronavirus 229E.