Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw60b7253e/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw60b7253e/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw60b7253e/brands/physiciansformula_nl.png?sh=50 PHYSICIANS FORMULA PHYSICIANS FORMULA

Argan Wear Ultra-Nourishing Argan Oil

Olie voor huid en haar
15,90 €

Details

Niet-geparfumeerde, veelzijdige arganolie die de huid, haar en nagels voedt. Zijdezachte textuur dringt snel in de huid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Verwen je huid, haar en nagels met deze pure marokkaanse arganolie. Dit zogenaamde vloeibare goud is gekend voor zijn huidperfectionerende eigenschappen. Bij frequent gebruik vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, doffe, vermoeide huid krijgt haar helderheid en elasticiteit terug en gaat stralen als nooit tevoren. De formule trekt snel in en voelt niet vet aan.
Masseer twee keer per dag twee à drie druppels in de huid, haar en nagels. Breng de olie aan op het gelaat wanner de huid nog vochtig is voor een glowy effect. Een druppeltje vermengd met je foundation of je dagcrème geeft je een stralende look.
Nettogewicht:
30 ml
De huid is gerevitaliseerd en straalt.