Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/nl_BE/v1624272752257/brands/dor_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/nl_BE/v1624272752257/brands/dor_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/nl_BE/v1624272752257/brands/dor_nl.png?sh=50 D OR D OR

Natuurlijke vloeibare zeep

Schoonmaakmiddel
2,99 €

Details

Natuurlijke zeep voor het reinigen en onderhouden van allerlei vloeren (tegels, marmer, linoleum…) of voor het verwijderen van vlekken op textiel.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Deze natuurlijke vloeibare zeep van D'Or is een multifunctioneel schoonmaakmiddel hoofdzakelijk ontwikkeld voor het grondig reinigen van allerlei vloeren (tegels, marmer, linoleum). De zeep kan echter ook gebruikt worden om vlekken van onder andere wijn, chocolade of bloed te verwijderen uit textiel, met name uit kragen en manchetten.
Vermijd contact met geïrriteerde huid en open wonden. Buiten het bereik van kinderen houden. Na het werken met dit product de hander grindig wassen. Contact met de ogen vermijden. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. Spoel het toilet niet door.