Images

-5€
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Accord Parfait Concealer

Concealer
13,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
-5€ bij aankoop van min 20€ L'Oréal Essie Maybelline en Nyx + Gratis levering

Details

Deze concealer doet meer dan alleen imperfecties verbergen. Hij gaat ze ook te lijf, met zichtbare resultaten vanaf 7 dagen!
Meer lezen
Kleur: 7W Ambre Doré

Add to cart options

9 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Accord Parfait Concealer van L'Oréal verbergt kleine imperfecties en zorgt voor een egale, heldere teint. Zijn textuur past perfect bij die van de huid en corrigeert en verheldert daar waar nodig met een ultrasubtiele dekking. Bovendien vermindert de krachtige formule met cafeïne donkere oogkringen en wallen vanaf 7 dagen gebruik. Deze concealer is beschikbaar in meerdere tinten en is gemakkelijk in gebruik door het zachte, comfortabele applicatiesponsje.
  • Verdeel een dun laagje concealer over donkere oogkringen en andere onvolkomenheden met behulp van het applicatieborsteltje.
  • Werk af met ultrazachte klopbewegingen met je vingertoppen. Zo wordt de concealer volledig opgenomen en wordt hij een met je huid.

Tip: werk je gecorrigeerde zones af met een laagje transparant poeder om de concealer te fixeren.