Images

Cadeau-idee
L'OREAL PARIS MAKE-UP - Primer - Infaillible Primer Matifiërend
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Infaillible Primer Matifiërend

Primer
15,29 €
7,64 €

Details

Houd glans onder controle met deze matterende primer van L'Oréal die dankzij de vloeibare geltextuur moeiteloos met de huid versmelt.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Voor een huid die doorheen de dag gaat glimmen ontwikkelde L'Oréal de Infaillible Mattifying Primer. De vloeibare geltextuur glijdt over de huid en creëert een egaal canvas, klaar voor je foundation, en houdt glans en overtollig talg onder controle. Oneffenheden als poriën, rimpels en fijne lijntjes worden als het ware opgevuld en optimaal gecamoufleerd, voor een geperfectioneerde huid en een make-uplook die langer mooi blijft.
Dermatologisch getest. Niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtypes en -kleuren.
Breng een nootje primer aan waar nodig. Gebruik afzonderlijk of onder je foundation. De Infaillible Mattifying Primer kan je ook over je make-up gebruiken om te retoucheren.
Je huid blijft langer mat en je make-up langer mooi.