Images

Cadeau-idee
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Infaillible Primer Oplichtend

Primer
15,29 €
7,64 €

Details

Geef je huid een prachtige glow met de oplichtende primer van L'Oréal die dankzij de vloeibare geltextuur moeiteloos met de huid versmelt.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ga voor een ultiem stralende look met de Infaillible Luminizing Primer van L'Oréal! De oplichtende primer met vloeibare geltextuur glijdt over de huid en strijkt ook fijne lijntjes glad. Zo creëer je het perfecte canvas, klaar voor je foundation!
Dermatologisch getest. Niet-comedogeen en geschikt voor alle huidtypes en -kleuren.
Breng een nootje primer aan waar nodig. Gebruik afzonderlijk of onder je foundation. De Infaillible Luminizing Primer kan je ook over je make-up gebruiken om te retoucheren.
Je huid stráált en je make-up zit mooier en blijft langer intact.