Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 MAYBELLINE NEW-YORK MAYBELLINE NEW-YORK

Eye Studio Gel Liner

Eyeliner
12,99 €

Details

Intense gel eyeliner die tot maar liefst 24 uur lang houdt. Met een professioneel penseeltje voor een moeiteloze, perfecte applicatie!
Meer lezen
Kleur: Black

Add to cart options

6 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
De Eye Studio Lasting Drama Gel Liner is een waterresistente gelformle extra rijk aan intense pigmenten voor een dramatische look. Bevat geen olie of water, waardoor de kleur zich optimaal aan de huid hecht.
Het meegeleverde penseel van professionele kwaliteit maakt het aanbrengen van een feilloos lijntje makkelijker dan ooit!
Hoe creëer ik een wing?
  • Teken een dunne, diagonale lijn waar je de wing wil hebben. Volg daarvoor de vorm van je oog door de onderste ooglijn door te trekken in de richting van de punt van je wenkbrauw.
  • Maak een rechte lijn vanaf het puntje van je wing tot aan het midden van het ooglid.
  • Zet de wimperrand aan vanaf de binnenste ooghoek en vul de wing in.
Nettogewicht:
41 g