Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 MAYBELLINE NEW-YORK MAYBELLINE NEW-YORK

Master Precise Curvy

Eyeliner
11,99 €

Details

Vloeibare eyeliner met vilten stift en een unieke grip. Met de Master Precise Curvy zet je makkelijk het perfecte lijnjte!
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
De Master Precise Curvy van Maybelline is ontworpen om perfect in je handpalm te passen zodat je optimale controle hebt over de eyeliner! Een strak lijntje is dus gegarandeerd. Dankzij de unieke vorm van de vilten tip kan je, naargelang het gebruikte profiel, een fijne of een brede lijn creëren.
  • Breng met de zijkant van de stift een lijn aan van de binnenste tot de buitenste ooghoek.
  • Gebruik de tip om je wing te tekenen. Volg daarvoor de vorm van je onderste wimperlijn, richting de punt van je wenkbrauw.