Images

DIADERMINE - Nagellakremover - Express Nagellakremover
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbfd3d4f2/brands/diadermine_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbfd3d4f2/brands/diadermine_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwbfd3d4f2/brands/diadermine_nl.png?sh=50 DIADERMINE DIADERMINE

Express Nagellakremover

Nagellakremover
3,99 €

Details

Deze extra doeltreffende nagellakremover zonder aceton maakt je nagels snel schoon, zonder uitdrogen.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Zelfs zonder aceton slaagt de Express Nagellakremover van Diadermine erin je nagels snel en efficiënt schoon te maken, zonder de nagelriemen en het nagelbed te beschadigen. Ook geschikt voor kunstnagels.
Doordrenk een wattenschijfje met nagellakremover en wrijf ermee over je nagels tot de lak verwijderd is.
Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. Veroorzaakt ernstige oorgirritatie. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Structuur:
Vloeibaar
Dierproefvrij
Nettogewicht:
130 g
Geslacht:
Uniseks
Zonder ammoniak
Je nagels zijn perfect schoon en verzorgd in recordtempo!
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Ethyl acetate
  • alcohol denat.
  • aqua
  • parfum