Images

Limited Edition
Cadeau-idee
-50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwf5c453aa/brands/lorealparismake-up_nl.png?sh=50 L'OREAL PARIS MAKE-UP L'OREAL PARIS MAKE-UP

Lufy x Matte Lipstick

Lipstick
10,00 €
5,00 €

Promotions

Speciale Aanbieding

-50% op bepaalde varianten

Details

Limited edition lipstick in samenwerking met Lufy, België's grootste beauty Youtuber.
Meer lezen
Kleur: Retro Red

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Met meer dan een miljoen abonnees op Youtube en een contract als gezicht van L'Oréal is Lufy ongetwijfeld België's grootste beauty influencer. In samenwerking met L'Oréal en exclusief voor Di stopte ze haar twee favoriete matte lipsticks in een nieuw jasje.
Paris Cherry is een donkerrode kleur, ideaal om je meest romantische looks te complementeren. Retro Red is een gedurfd rood met een oranje ondertoon.
Ondanks de langhoudende, matte formule houdt de lipstick je lippen de hele dag gehydrateerd. Zo blijven je lippen niet alleen intens gekleurd maar ook zacht en soepel.
  • Breng de lipstick rechtstreeks op de lippen aan of gebruik een lippenseel voor een uiterst precies resultaat.
  • Hap in een tissue en breng een tweede laagje aan. Dit zorgt ervoor dat je lipstick nóg langer intact blijft!
Een intense, matte kleur die de hele dag lang houdt.