Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 MAYBELLINE NEW-YORK MAYBELLINE NEW-YORK

Fit Me Matte & Poreless Powder

Fixerend poeder
9,99 €

Details

Zijdezacht fixerend poeder met een perfectionerende en langdurig matte finish. De ideale match voor de gemengde tot vette huid!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Fixeer je look met het Fit Me Matte & Poreless Powder van Maybelline! Dit fijne, zijdezachte poeder beperkt de zichtbaarheid van poriën en houdt talg onder controle voor een langdurig matte finish. De formule op maat van de gemengde tot vette huid bevat superabsorberende perliet om een glanzende t-zone te voorkomen.
Breng het poeder aan met een grote poederborstel. De bijgeleverde applicator is perfect voor touch-ups onderweg.
Structuur:
Poeder
Nettogewicht:
8,5 g
Een langdurig matte huid, tot wel 16 uur lang!
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Talc
  • Perlite
  • Triisostearin
  • Phenyl Trimethicone
  • Magnesium Stearate
  • Caprylyl Glycol
  • Bevat mogelijk: Ci 77891 / Titanium Dioxide; Ci 77491; Ci 77492; Ci 77499 / Iron Oxides