Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfebcf9d9/brands/maybellinenew-york_nl.png?sh=50 MAYBELLINE NEW-YORK MAYBELLINE NEW-YORK

Color Sensational Shaping Lip Liner

Lippotlood
8,99 €

Details

Automatisch lippotlood met een langhoudende formule die niet uitloopt of in de lijntjes kruipt. Zorgt ervoor dat je lipstick langer mooi blijft.
Meer lezen
Kleur: 90 Brick Red

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Laat je lipstick nog mooier uitkomen met de Color Sensational Shaping Lip Liner! De romige formule glijdt over de lippen en is ideaal om je lippen net dat beetje groter te doen lijken. De formule verzekert een langdurig effect, zonder in de lijntjes te kruipen of uit te lopen. De lipliner hoeft niet geslepen te worden, erg handig voor in je tas dus!
  • Start om je lippen te omlijnen in het midden van je bovenlip. Maak met schetsende bewegingen een lijn naar de mondhoeken.
  • Doe hetzelfde voor je onderlip.
  • Kleur eventueel ook je lippen in voor een extreem langhoudend effect.